رتبه هشتم آزمایشگاه های شبکه فناوری های راهبردی نهاد ریاست جمهوری به آزمایشگاه پارسیان بهینه پایش رسید.

ششمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بر اساس عملکرد آزمایشگاه ها در سال 1398 انجام شده است و در این دوره، فعالیت 297 مجموعه آزمایشگاهی (شامل 327 آزمایشگاه) مورد ارزیابی قرار گرفته است. با سربلندی اعلام می کنیم که با حول و قوه الهی و تلاش مستمر، آزمایشگاه پارسیان بهینه پایش در این رتبه بندی، با 5 پله صعود نسبت به سال گذشته در جایگاه 8 ام قرار گرفت.

اصل خبر به نقل از سایت  شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی:

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، شناخت نقاط قوت و ضعف سازمان ها و تلاش برای بهبود نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف، بخش مهمی از برنامه بهبود هر سازمان است. یکی از سرمایه گذاری های ارزشمند انجام شده در کشور، ایجاد و تجهیز مراکز آزمایشگاهی متنوع است که در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و همچنین در بخش های خصوصی در سراسر کشور به پژوهشگران و صنایع، خدمات ارایه می کنند.

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در راستای افزایش بهره وری زیرساخت های آزمایشگاهی کشور، عملکرد مراکز عضو شبکه را به صورت مستمر پایش می کند. این سنجش بر اساس سه دسته شاخص کلان زیر با مجموع 1000 امتیاز، انجام می شود:

1- کارکرد: بیان گر میزان و تنوع خدمات ارایه شده از سوی آزمایشگاه و همچنین تعدد و تنوع مشتریان آنها است؛
2- مشتری مداری: بیان گر میزان رضایت مشتریان آزمایشگاه از چگونگی ارایه خدمات است؛
3- فعالیت شبکه ای: نشان دهنده میزان همراستایی و همراهی آزمایشگاه با سیاست ها و برنامه های شبکه آزمایشگاهی و تعامل آزمایشگاه با سایر مراکز عضو شبکه است.

ششمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بر اساس عملکرد آزمایشگاه ها در سال 1398 انجام شده است و در این دوره، فعالیت 297 مجموعه آزمایشگاهی (شامل 327 آزمایشگاه) مورد ارزیابی قرار گرفته است. این آزمایشگاه ها بیش از 2,600,000 خدمت آزمایشگاهی را به حدود 68 هزار مشتری ارایه کرده و طی این مدت، درآمد آزمایشگاه ها از محل ارایه این خدمات، بیش از 2145 میلیارد ریال شده است.

بر اساس نتایج ششمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه آزمایشگاه های «بنیاد علوم کاربردی رازی»، «مرکز پژوهش متالورژی رازی» و «مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران»، رتبه های اول تا سوم را کسب کرده اند.
بر همین اساس، رتبه های چهارم تا دهم عبارتند از:

رتبه 4: دانشگاه صنعتی شریف؛
رتبه 5: شرکت خدماتی آموزشی و تحقیقاتی مرجعان خاتم؛
رتبه 6: شرکت مهندسین مشاور آزمونه فولاد؛
رتبه 7: پژوهشگاه صنعت نفت؛
رتبه 8: شرکت پارسیان بهینه پایش؛
رتبه 9: مجتمع آزمایشگاهی کیفیت آزمای جنوب؛
رتبه 10: پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران.

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با توجه به امتیازات کسب شده توسط هر آزمایشگاه، علاوه بر تعیین وضعیت عضویت آزمایشگاه در شبکه، آزمایشگاه را در بهبود نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، حمایت می کند.

ترک نظر

آدرس واحد آزمایشگاه و آموزش

هرمزگان - بندرعباس-رسالت شمالی- کوچه شهید بهروز بدرالدینی- پلاک 1 شماره تماس:33661582-076

آدرس واحد بازرسی و نمونه برداری

بندرعباس،اسكله شهيد رجايي‌،محوطه كانتينري مبشر نور دريا ،دفتر بازرسي و نمونه برداري شرکت پارسیان بهینه پایش تلفن تماس:33524781-076

09177665357

در تلگرام و واتس اپ با ما در ارتباط باشید

ساعات کاری

شنبه تا چهارشنبه: 7:00 - 15:00 پنجشنبه : 7:00 - 13:30